ZO!-college & Activiteiten

ZO!-college

ZO!-college is het psycho-educatie programma van ZO!. Een paar keer per jaar organiseren we momenten voor cliënten van ZO!, rondom een specifiek onderwerp. Het doel is informatie krijgen en andere ouders/opvoeders ontmoeten. ZO! sta je er niet steeds alleen voor.

De momenten zijn voor ouders/opvoeders van een kind of jongere in zorg bij ZO!. Ouders/opvoeders mogen introducees mee nemen, bijvoorbeeld oma die zo vaak oppast, meester die graag meer wil weten of een begeleider van een andere organisatie die in het gezin komt.

Locatie; Markant, Witte Mar 7, 8939 CC Leeuwarden.

Deelname is alleen mogelijk na inschrijven en ontvangen bevestiging per mail. Inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst.

Deelname is onderdeel van het geboden zorgtraject en zonder eigen bijdrage. Bij opgave verklaar je akkoord te zijn met dat wij de namen en adresgegevens ook gebruiken ten behoeve van alle communicatie voor deze avond. Doordat er meerdere ouders/opvoeders en introducees aanwezig zijn, betekend dit dat je bekend wordt bij deelnemers.

ZO!-activiteiten

Nu en dan hebben we speciale activiteiten voor de kinderen en jongeren bij ons in zorg, de andere kinderen in het gezin en ouders. Activiteiten zijn eenmalig of is een kort programma met een speciaal doel.

Deelname is onderdeel van het geboden zorgtraject en zonder eigen bijdrage. Bij opgave verklaar je akkoord te zijn met dat wij de namen en adresgegevens ook gebruiken ten behoeve van alle communicatie voor deze activiteit. Doordat er meerdere kinderen/ouders/opvoeders aanwezig zijn, betekend dit dat je bekend wordt bij deelnemers.

Programma;