4 Jun 2024 15:30

PowerMEID!

Herken jij dit ook? Je wordt bijna gek van alles wat je moet doen en van iedereen die van alles van je wil. Je hoofd draait overuren en soms denk je: kan het ook even wat minder? Maar hoe doe je dat dan?

Als meid in deze tijd heb je het ook niet altijd makkelijk; school, ouders, social media, vriendschappen, iedereen lijkt iets van je te willen. En misschien zijn de manieren waarop je daar nu mee omgaat nog niet altijd even handig.

Bij PowerMEID! praten en werken we over wat jou als meid in deze tijd bezighoudt en hoe je jezelf kunt zijn en blijven. We oefenen met hoe je met stress kunt omgaan en leren van elkaar.

De groep bestaat uit een aantal meiden (5-8) die op de middelbare school zitten. We komen een aantal keren samen in een ontspannen sfeer; leuk en zinvol wisselen elkaar af. Daimy en Eveline zijn de coaches.

Deze training is op 4 & 18 juni en 2 & 16 juli van 15:30-17:00 uur. We spreken af op onze trainingslocatie;

Ceresweg 46M, 8938 BG Leeuwarden

Durf je mee te doen? Geeft je dan op!

PowerMEID! is voor meiden die al in zorg zijn bij ZO!-zorgoplossingen. PowerMEID! is ons programma voor meiden die last hebben van stress en spanningen. We werken met uitleg, grenzen oefeningen vanuit o.a. ACT en mindfulness. Naast serieuze momenten is er ook lol. Twijfel je of het wat voor je is; overleg met je eigen hulpverlener van ZO!


Deze activiteit is voorbij.