17 Sep 2024 9:30

CONNECT oudergroep sep-nov 2024

CONNECT zijn 10 bijeenkomsten voor ouders-opvoeders van pubers met diverse problemen. We staan stil bij hoe je gedrag en ontwikkeling kan bijsturen, juist in de lastige periode van puberteit. Niet alleen door bezig te zijn met gedrag, maar door ook te werken aan gehechtheid en contact.

De volgende CONNECT oudergroep start op dinsdagochtend 17 september 2024 09:30-11:00 uur. Het is vervolgens iedere dinsdagochtend met uitzondering van de herfstvakantie (29 oktober). De laatste keer is 26 november.

De trainers van deze versie zijn Judith Sijtsma en Anske Meijer. In de weken voor start is er een kennismaking met de trainers. Voor en na afloop van CONNECT vragen we je een paar lijsten in te vullen.

Er is ruimte voor 8 tot 12 ouders/opvoeders van pubers die al bij ZO! in zorg zijn. Je kan met je zorgverlener van ZO! bespreken of dit passend is bij jullie zoon of dochter. Hierna kan je je inschrijven via dit formulier.

CONNECT bieden we een paar keer per jaar aan op verschillende dagen en tijden.

Locatie; Markant, Witte Mar 7, 8939 CC Leeuwarden. Deze versie is volledig live.

Wil je weten wat we gaan doen en wat ervaringen zijn? Lees; CONNECT

Mijn puber heeft een specifieke diagnose. Past CONNECT?

Met onze kinderen en jongeren is meestal meer aan de hand dan alleen met CONNECT is “op te lossen”. CONNECT geeft je als opvoeder extra tools, juist als je puber meer uitdagingen heeft en het nog lastiger is dan bij andere pubers. CONNECT is een onderdeel van het hele zorgtraject. We werken in de andere contacten aan wat meer nodig is.

Deelname is onderdeel van het geboden zorgtraject en zonder eigen bijdrage. Bij opgave verklaar je akkoord te zijn met dat wij de namen en adresgegevens ook gebruiken ten behoeve van alle communicatie voor deze activiteit. Doordat er meerdere ouders/opvoeders aanwezig zijn, betekend dit dat je bekend wordt bij de overige deelnemers.

    Aanmelden voor deze activiteit

    Cliënt

    [honeypot check-email move-inline-css:true nomessage:true]