Locaties

ZO! werkt in Noord-Nederland, IJsselstreek, Noord-Holland Noord en Flevoland. Ook cliënten van elders zijn uiteraard welkom.

ZO! locatie Leeuwarden Achter de Hoven 114e, 8933 AK in Leeuwarden

Wij werken vooral vanaf onze locatie in Leeuwarden. Er zijn een aantal kamers, een keuken en een kamer om te wachten. Onze praktijk in Leeuwarden is vlak bij het NS station (8 minuten lopen) en voor de deur stopt de stadsbus (lijn 7 naar Zuiderburen of lijn 32 naar Aldlan, halte Maria Louise Straat). Er kan in de straat geparkeerd worden (blauwe zone, 2 uur gratis parkeren).

ZO! Training & Skool Ceresweg 46M, 8938 BG Leeuwarden

Voor training, maatjesgroepen en ZO!-skool hebben wij een kleine locatie op een bedrijventerrein aan de rand van Leeuwarden. De locatie is goed per auto en fiets bereikbaar. Het terrein is niet vrij toegankelijk; als we weten dat je komt laten we je binnen.

ZO! locatie Groningen Zuiderpark 20, 9724 AH Groningen.

Op afroep werken wij vanuit locatie Het Eiland in Groningen. Er is een spreekkamer, keuken en wachtkamer. In het gebouw zitten ook andere diensten als kinderopvang en verloskundigen. De locatie in Groningen is vlak bij het NS station (3 minuten lopen). Er kan op het terrein van het gebouw geparkeerd worden.

ZO! ambulant

Wij werken vaak ambulant; bij gezinnen thuis of op school, als dit past binnen de vraag en verwijzing. ZO!skool en gezinsondersteuning wordt bijna altijd ambulant uitgevoerd.