Locaties

ZO! werkt in Friesland, Groningen, Drenthe, Kop Overijssel, West-Friesland, Noord-Holland Noord, Waddeneilanden en Flevoland. Ook cliënten van elders zijn uiteraard welkom.

ZO! locatie Leeuwarden Achter de Hoven 114e, 8933 AK in Leeuwarden

Als we bij ons afspreken is dat meestal op onze praktijk in Leeuwarden. Er zijn een aantal kamers, een keuken en een kamer om te wachten. Onze praktijk in Leeuwarden is vlak bij het NS station (8 minuten lopen) en voor de deur stopt de stadsbus (lijn 7 naar Zuiderburen of lijn 32 naar Aldlan, halte Maria Louise Straat). Er kan in de straat geparkeerd worden (blauwe zone, 2 uur gratis parkeren).

ZO! ambulant

Wij werken het meest vaak bij gezinnen thuis, als dit past binnen de vraag en toegekende indicatie.

ZO! Training & Skool Ceresweg 46M, 8938 BG Leeuwarden

Voor training, maatjesgroepen en ZO!-skool hebben wij een kleine locatie op een bedrijventerrein aan de rand van Leeuwarden. De locatie is goed per auto en fiets bereikbaar. Het terrein is niet vrij toegankelijk; als we weten dat je komt laten we je binnen.

ZO! locatie Groningen Zuiderpark 20, 9724 AH Groningen en Friesestraatweg 24-2, 9718 NJ Groningen.

Op afroep werken wij vanuit locatie Het Eiland in Groningen of aan de Friesestraatweg 24-2. Op Het Eiland is een spreekkamer, keuken en wachtkamer. In het gebouw zitten ook andere diensten als kinderopvang en verloskundigen. De locatie in Groningen is vlak bij het NS station (3 minuten lopen). Er kan op het terrein van het gebouw geparkeerd worden. Het is een levendige locatie.

Aan de Friesestraatweg is een wachtkamer en zijn er diverse spreekkamers waar ook andere zorgverleners werken. Je kan betaald parkeren aan de straat. Het is een rustige locatie.