5 Mar 2024 16:00

CONNECT oudergroep maart-mei 2024

CONNECT zijn 10 bijeenkomsten voor ouders-opvoeders van pubers met diverse problemen. We staan stil bij hoe je gedrag en ontwikkeling kan bijsturen, juist in de lastige periode van puberteit. Niet alleen door bezig te zijn met gedrag, maar juist ook te werken aan gehechtheid en contact.

Deze CONNECT oudergroep start op dinsdagmiddag 5 maart 2024 van 16:00-17:30 uur. Het is vervolgens iedere dinsdagmiddag met uitzondering van 16 april en 30 april (meivakantie). De laatste keer is 21 mei.

CONNECT is niet een praatgroep en geen therapie. CONNECT geeft informatie en voorbeelden, waar je zelf thuis mee aan de slag kan.

De trainers van deze versie zijn Jelle Boomsma en Jan de Vries.  In de week voor start is er een korte kennismaking met de trainers. Voor en na afloop van CONNECT vragen we je een paar lijsten in te vullen.

Er is ruimte voor 8 tot 12 ouders/opvoeders van pubers die al bij ZO! in zorg zijn. Je kan met je zorgverlener van ZO! bespreken of dit passend is bij jullie zoon of dochter. Hierna kan je je inschrijven via dit formulier.

CONNECT bieden we een paar keer per jaar aan.

Locatie; Markant, Witte Mar 7, 8939 CC Leeuwarden. Deze versie is volledig live.

Wil je weten wat we gaan doen en wat ervaringen zijn? Lees; CONNECT

Mijn puber heeft een specifieke diagnose. Past CONNECT?

Met onze kinderen en jongeren is meestal meer aan de hand dan alleen met CONNECT is “op te lossen”. CONNECT geeft je als opvoeder extra tools, juist als je puber meer uitdagingen heeft en het nog lastiger is dan bij andere pubers. CONNECT is een onderdeel van het hele zorgtraject. We werken in de andere contacten aan wat meer nodig is.

Deelname is onderdeel van het geboden zorgtraject en zonder eigen bijdrage. Bij opgave verklaar je akkoord te zijn met dat wij de namen en adresgegevens ook gebruiken ten behoeve van alle communicatie voor deze activiteit. Doordat er meerdere ouders/opvoeders aanwezig zijn, betekend dit dat je bekend wordt bij de overige deelnemers.


Deze activiteit is voorbij.