26 Oct 2021 19:30

FASD (2022)

In september 2022 is het Europese FASD congres in Noorwegen. De twee jaarlijkse meeting waar wetenschappers uit de hele wereld, behandelaren, ouders en mensen met FASD bij elkaar komen om elkaar te vertellen over hun laatste kennis en ervaringen.

deze activiteit zou in 2020 zijn; net als het EUFASD congres schuiven we het door naar 2022

Deze avond geven we een presentatie van wat ons het meest aansprak.

ZO!-college is het psycho-educatie programma van ZO!. Een paar keer per jaar organiseren we avonden voor cliënten van ZO!, rondom een specifiek onderwerp. Het doel is informatie krijgen en andere ouders/opvoeders ontmoeten. ZO! sta je er niet steeds alleen voor.

De avonden zijn voor ouders/opvoeders van een kind of jongere in zorg bij ZO!. Ouders/opvoeders mogen introducees mee nemen, bijvoorbeeld oma die zo vaak oppast, meester die graag meer wil weten of een begeleider van een andere organisatie die in het gezin komt.

Locatie; Sint Paulusschool Julianalaan 40, 8932 AB Leeuwarden

Kleine lettertjes

Per kind/jongere kunnen er maximaal 4 mensen deelnemen. Er kunnen per avond maximaal 80 mensen mee doen. Deelname is alleen mogelijk na inschrijven en ontvangen bevestiging per mail. Inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst.

Deelname is onderdeel van het geboden zorgtraject en zonder eigen bijdrage. Bij opgave verklaar je akkoord te zijn met dat wij de namen en adresgegevens ook gebruiken ten behoeve van alle communicatie voor deze avond. Doordat er meerdere ouders/opvoeders en introducees aanwezig zijn, betekend dit dat je bekend wordt bij deelnemers.


Deze activiteit is voorbij.