18 Oct 2023 14:00

CONNECT oudergroep okt-dec 2023 Hoorn

CONNECT zijn in deze variant 5 bijeenkomsten voor ouders-opvoeders van pubers met diverse problemen. We staan stil bij hoe je gedrag en ontwikkeling kan bijsturen, juist in de lastige periode van puberteit. Niet alleen door bezig te zijn met gedrag, maar door ook te werken aan gehechtheid en contact.

Deze CONNECT oudergroep start op woensdagmiddag 18 oktober 2023 14:00 tot 17:30. We doen in deze serie 2 bijeenkomsten per keer achter elkaar (met een korte pauze). Hierdoor trainen we niet 10x maar 5x. Het is na 18 oktober iedere woensdagmiddag om de week. De laatste keer is 13 december.

CONNECT is niet een praatgroep en geen therapie. CONNECT geeft informatie en voorbeelden, waar je zelf thuis mee aan de slag kan.

De trainers van deze versie zijn Jelle Boomsma en Jan de Vries. In de weken voor start is er een kennismaking met de trainers. Voor en na afloop van CONNECT vragen we je een paar lijsten in te vullen.

Er is ruimte voor 8 tot 12 ouders/opvoeders van pubers die al bij ZO! in zorg zijn. Je kan met je zorgverlener van ZO! bespreken of dit passend is bij jullie zoon of dochter. Hierna kan je je inschrijven via dit formulier.

CONNECT bieden we een paar keer per jaar aan op verschillende dagen en tijden.

Locatie; Het Werklokaal, Lepelaar 6, 1628 CZ Hoorn.

Deze versie is volledig live.

Wil je weten wat we gaan doen en wat ervaringen zijn? Lees; CONNECT

Mijn puber heeft een specifieke diagnose. Past CONNECT?

Met onze kinderen en jongeren is meestal meer aan de hand dan alleen met CONNECT is “op te lossen”. CONNECT geeft je als opvoeder extra tools, juist als je puber meer uitdagingen heeft en het nog lastiger is dan bij andere pubers. CONNECT is een onderdeel van het hele zorgtraject. We werken in de andere contacten aan wat meer nodig is.

Deelname is onderdeel van het geboden zorgtraject en zonder eigen bijdrage. Bij opgave verklaar je akkoord te zijn met dat wij de namen en adresgegevens ook gebruiken ten behoeve van alle communicatie voor deze activiteit. Doordat er meerdere ouders/opvoeders aanwezig zijn, betekend dit dat je bekend wordt bij de overige deelnemers.


Deze activiteit is voorbij.