26 Jan 2023 9:00

CONNECT oudergroep januari-maart 2023

CONNECT zijn 10 bijeenkomsten voor ouders-opvoeders van pubers met diverse problemen. We staan stil bij hoe je gedrag en ontwikkeling kan bijsturen, juist in de lastige periode van puberteit. Niet alleen door bezig te zijn met gedrag, maar door ook te werken aan gehechtheid en contact.

De volgende CONNECT oudergroep start op donderdagochtend 26 januari 2023 van 09:00-10:30 uur. Het is vervolgens iedere donderdagochtend met uitzondering van de donderdag in de voorjaarsvakantie (2 maart). De laatste keer is 6 april.

De trainers van deze versie zijn Tia Visser en Jeltje Mulder. In de weken voor start is er een korte kennismaking met de trainers. Voor en na afloop van CONNECT vragen we je een paar lijsten in te vullen.

Er is ruimte voor 8 tot 12 ouders/opvoeders van pubers die al bij ZO! in zorg zijn. Je kan met je zorgverlener van ZO! bespreken of dit passend is bij jullie zoon of dochter. Hierna kan je je inschrijven via dit formulier.

CONNECT bieden we een paar keer per jaar aan.

Locatie; Markant, Witte Mar 7, 8939 CC Leeuwarden. Deze versie is volledig live.

Wil je weten wat we gaan doen en wat ervaringen zijn? Lees; CONNECT

Deelname is onderdeel van het geboden zorgtraject en zonder eigen bijdrage. Bij opgave verklaar je akkoord te zijn met dat wij de namen en adresgegevens ook gebruiken ten behoeve van alle communicatie voor deze activiteit. Doordat er meerdere ouders/opvoeders aanwezig zijn, betekend dit dat je bekend wordt bij de overige deelnemers.


Deze activiteit is voorbij.