ZO! Organisatie

 

ZO! is een samenwerkingsverband waarbinnen ervaren zorgverleners met elkaar samenwerken op basis van zelfstandig ondernemerschap. De zorgverleners van ZO! geven zelf invulling aan hun werk binnen afspraken met hun cliënt, beroepseisen, eigen expertise, eigen voorkeuren & ambitie en de visie van ZO!. ZO! regelt overkoepelende zaken als intervisie, ontwikkeling kwaliteit, contractering,  praktijkruimtes, ICT en facturatie.

Door samen te werken combineren we de voordelen van een kleine praktijk (korte lijnen, direct contact van cliënt met zorgverlener) met de voordelen van een instelling; gedeelde deskundigheid, kwaliteitscontrole op elkaar en als cliënt gebruik kunnen maken van het team. Samen omvatten we ongeveer 10 FTE.

De aanmeldingen bij ZO! komen centraal binnen en verdelen we naar expertise en tijd van de zorgverleners. Als cliënt kan je ook zelf aangeven bij wie je het contact wilt.

Als cliënt heb je te maken met je eigen zorgverlener. Je kunt over alle onderwerpen rechtstreeks met je eigen zorgverlener contact opnemen via zijn of haar mailadres of mobiel nummer. Als je iets aan een andere collega binnen ZO! wilt vragen of voorleggen is dat prima. Je bent wel in zorg bij 1 van ons, maar hiermee heb je ook toegang tot de rest. Jou zorgverlener doet ook de administratie rondom jou contacten.

Ook opmerkingen over onze organisatie en beleid horen we graag. Als cliënt maakt je deel uit van onze platte organisatiestructuur, denk je mee en vorm je mede onze praktijk.