Werken bij ZO!?

 

ZO! is een samenwerkingsverband waarbinnen ervaren zorgverleners met elkaar samenwerken op basis van zelfstandig ondernemerschap. Het samenwerkingsverband geeft borging en faciliteert je werkuitvoering. Binnen de afspraken met je cliënt, beroepseisen, je expertise, eigen voorkeuren & ambitie en de visie van ZO!, geef je zelf invulling aan je werk. ZO! regelt overkoepelende zaken als kwaliteitsondersteuning, intervisie, contractering, praktijkruimtes, ICT en facturatie.

Als je bij ons werkt, ben je actief onderdeel van ons team en draagt bij aan de gemeenschappelijke deskundigheid en praktijkprofilering. Je werkt vanaf onze locatie of bij cliënten thuis. De collega’s van ZO! besteden veel eigen tijd aan scholing. ZO! heeft 2 opleidingsplaatsen voor GZpsychologen bij de opleiding in Nijmegen.

Open sollicitaties zijn mogelijk om bij ons in portefeuille opgenomen te worden. Je hebt hiervoor minimaal een academische opleiding en bent in ieder geval geregistreerd bij je eigen beroepsvereniging als psycholoog, orthopedagoog of arts. Hiernaast ben je ook geregistreerd bij het SKJ (als je niet een BIG registratie hebt). Verdere registraties zijn een pre. Je hebt enige jaren ervaring in het werken met complexe vragen en vindt het leuk je te blijven ontwikkelen en bijscholen. Naast je algemene vaardigheden en eigen specialisatie heb je ervaring of interesse rond behandeling van Problematische Gehechtheid en ben je bent bereid hiervoor specifieke scholing te volgen.

Stage

Incidenteel is er een stagemogelijkheid of onderzoekmogelijkheden voor universitaire studenten orthopedagogiek of psychologie. Voorwaarde voor een praktijkstage is dat deze studenten,  voor hun academische studie, al enige jaren klinische ervaring hebben opgedaan met kinderen, jongeren en ouders, bijvoorbeeld als groepsleider, docent of hbo-hulpverlener. Onze praktijk biedt geen goede opleidingsplek voor andere studenten, door de hoge mate van zelfstandigheid die bij de werkuitvoering wordt gevraagd.

Voor het studiejaar 2019 is er geen stageplek.