ZO! info verwijzers

 

ZO! is een kleine zorginstelling waar diagnostiek, behandeling en training wordt gegeven aan gezinnen, kinderen, jongeren en deels volwassenen. Naast het algemene aanbod zijn specialisaties problematische gehechtheid, adoptiehulp, ASS, ADHD, FASD en ZO!skool.

Verwijzing kan via Zorgdomein.Cliënten kunnen zichzelf verder rechtstreeks aanmelden via het aanmeldformulier.

Gespecialiseerde Jeugdhulp (jeugd-ggz)

Wij doen diagnostiek, behandeling en bij kinderen, jongeren en hun omgeving. Er is een verwijzing van de huisarts, kinderarts, jeugdarts, gecertificeerde instelling of gebiedsteam nodig. Wij hebben contracten met veel gemeenten. Voor zorg buiten een contract kan het gebiedsteam van de cliënt een arrangement maken waarbij zorg bij ons kan worden afgenomen.

Volwassenen GBGGZ

Wij geven GBGGZ voor meerderjarigen, rondom gehechtheid en adoptie. Er is een verwijsbrief nodig van een arts. Met een aantal verzekeraars hebben wij een contract, zodat voor die cliënten de hulp zonder kosten is.

Spreekuur

Voor een kort (oriënterend) overleg zonder verwijzing of beschikking kunnen cliënten een afspraak maken via onze online agenda. We leggen bij deze contacten geen dossier aan. Hulp kan anoniem.

Wachttijd

Het moment waarop wij na aanmelding kunnen starten varieert per periode en capaciteit van ingekochte zorg per gemeente en verzekeraar. Bij wachttijd? staat de actuele informatie.