Werken bij ZO!

Ben je afgestudeerd MSc orthopedagoog of psycholoog, leergierig en ondernemend? We zijn benieuwd naar je open sollicitatie!

Als je bij ons werkt, ben je actief onderdeel van ons team en draagt bij aan de gemeenschappelijke deskundigheid en praktijkprofilering. Je werkt vanaf onze locatie of bij cliënten thuis. De collega’s van ZO! besteden veel eigen tijd aan scholing.

Wij vinden het belangrijk dat je al enige ervaring hebt in het contact en werken met kinderen, jongeren en gezinnen, bijvoorbeeld als docent, groepsleider, ambulant hulpverlener, orthopedagoog of psycholoog. Een SKJ registratie (of BIG), inschrijving bij je beroepsvereniging (NVO of NIP) en VOG zijn vereisten. Bij aansluiting bij ZO! zullen we ook referenties op vragen (vergewissing WKKGZ).

Naast je eigen voorkeuren vragen we interesse en bereidheid je verder te scholen in behandeling van Problematische Gehechtheid. Na aansluiting kan je bij gebleken geschiktheid in aanmerking komen voor deelname aan de opleiding voor GZ-psycholoog. Onze opleidingsplaatsen zijn bij de opleiding in Nijmegen en Deventer.

Heb je een HBO+ opleiding en al ruime ervaring in een behandelsetting of in het onderwijs? Soms hebben we ruimte voor toetreding van een HBO+ collega als gezinswerker of jongerencoach. We vragen dan dat je naast je werk bij ZO! en de specifieke bijscholingen, na je inwerkperiode ook start met een -deeltijd- opleiding tot orthopedagoog of psycholoog (WO master).

Bij ZO! werk je als ZZP’er. Dit geeft je extra vrijheid, maar is in het begin ook spannend. Vanuit ZO! krijg je ondersteuning bij ZZP’er worden.

Stage

Onze praktijk leent zich niet goed voor een stage. Wij zijn er van overtuigd dat je veel bij ons kan leren, maar onze organisatiestructuur en manier van werken ondersteund niet goed genoeg het opleidingstraject in je beginnende beroepsontwikkeling. Je bent welkom contact met ons te zoeken na je afstuderen.