Werken bij ZO!

ZO! is een samenwerkingsverband van zelfstandige zorgverleners. Als je bij ons werkt, ben je actief onderdeel van ons team en draagt bij aan de gemeenschappelijke deskundigheid en praktijkprofilering. Je werkt vanaf onze locatie en bij cliënten thuis. De collega’s van ZO! besteden veel eigen tijd aan scholing en intervisie.

Ben je afgestudeerd MSc orthopedagoog of psycholoog, leergierig, ondernemend en kan fulltime werken? We zijn benieuwd naar je open sollicitatie!

Wij vinden het belangrijk dat je als orthopedagoog of psycholoog al enige ervaring hebt in het contact en werken met kinderen, jongeren en gezinnen. Dit kan ook vanuit eerdere ervaring als bijvoorbeeld docent, groepsleider of ambulant hulpverlener. Een SKJ registratie (of BIG), inschrijving bij je beroepsvereniging (NVO of NIP), VOG en LOGO verklaring zijn vereisten. Zo nodig kan je bij ons je diagnostiek aantekening afmaken en dan je LOGO aanvragen. Bij aansluiting bij ZO! zullen we ook referenties op vragen (vergewissing WKKGZ).

Naast je eigen voorkeuren vragen we interesse en bereidheid je verder te scholen in behandeling van Problematische Gehechtheid. Na aansluiting kan je bij gebleken geschiktheid in aanmerking komen voor deelname aan de opleiding voor GZ-psycholoog. Onze opleidingsplaatsen zijn bij de opleiding in Nijmegen en Deventer.

Heb je een HBO+ opleiding en al ruime ervaring in een behandelsetting of in het onderwijs? Soms hebben we ruimte voor toetreding van een fulltime werkende HBO+ collega als gezinswerker of jongerencoach. We vragen dan dat je naast je werk bij ZO! en de specifieke bijscholingen, na een ruime inwerkperiode (b.v. 1,5 jaar) start met een -deeltijd- opleiding tot orthopedagoog of psycholoog (WO master) of gezinstherapeut. Een SKJ registratie en VOG is vereist. Als je (nog) geen SKJ registratie hebt, maar wel in aanmerking komt voor het overgangsprogramma, kan je gebruik maken van ons geaccrediteerde SKJ praktijkopleidingsprogramma. Bij aansluiting bij ZO! zullen we ook referenties op vragen (vergewissing WKKGZ).

Bij ZO! werk je als ZZP’er. Dit geeft je extra vrijheid, maar is in het begin ook spannend. Vanuit ZO! krijg je ondersteuning bij ZZP’er worden.

Stage

Onze praktijk leent zich niet goed voor een MSc of HBO stage. Wij zijn er van overtuigd dat je veel bij ons kan leren, maar onze organisatiestructuur en manier van werken ondersteund niet goed genoeg het opleidingstraject in je beginnende beroepsontwikkeling. Je bent welkom contact met ons te zoeken na je afstuderen.