ZO! aanmeldformulier

 

Door de grote toeloop van aanmeldingen hebben wij tot januari 2019 een aanmeldstop. Voor vragen samenhangend met adoptie proberen we een uitzondering te maken; je kan een mail sturen als dit voor jou het geval is.

Per periode verschilt de wachttijd na aanmelding wanneer wij kunnen starten. Wij kunnen niet precies aangeven wanneer er weer plek is, maar hou rekening met een wachttijd van minimaal 4 maanden (schoolvakanties niet meegerekend). Al onze trajecten zijn maatwerk, waardoor wij niet kunnen voorspellen wanneer een huidige client weer zonder onze hulp verder kan en er ruimte is voor nieuwe trajecten.

Volwassenen kunnen momenteel niet in zorg worden genomen, behalve bij vragen samenhangend met afstand, adoptie of FASD. De wachttijd is dan minimaal 6 maand, schoolvakanties niet meegerekend.

In de tijd dat je bij ons op de wachtlijst staat kunnen wij geen ondersteuning bieden. Als de wachttijd te lang is voor jou, kan je met je  huisarts, gebiedsteam (18-) of zorgverzekeraar (18+) contact zoeken voor wachtlijstbemiddeling elders.

Als je zorg vergoed wordt kunnen wij pas starten na ontvangst van een correcte verwijsbrief of beschikking.